Samenwerking met DesignConnector

Guus en Michael

AMSTERDAM, 1 oktober 2016 - We starten per direct een samenwerking met het toonaangevende bureau DesignConnector, 'bruggenbouwer zakelijke & creatieve wereld'.

Oprichter Guus van Maarschalkerweerd van DesignConnector heeft een breed netwerk in de wereld van het architectuur, interieur & design. Via deze weg hopen wij meer opdrachten binnen te krijgen voor het invullen van vaste en tijdelijke vacatures in dit segment van de creatieve markt.

Het beoogde resultaat van deze samenwerking is om ons gezamenlijke netwerk te voorzien van meer nieuwe uitdagingen in de vorm van vacatures. Binnen architectuur, interieur & design had creatieven.com tot voor kort relatief weinig vacatures, terwijl er wel veel mensen in ons netwerk zitten die hierin hun achtergrond hebben.

DesignConnector wil met de samenwerking haar eigen recruitment professionaliseren, door intensief gebruik te maken van de faciliteiten die creatieven.com biedt op het gebied van ict, administratieve verwerking en verwerking van vacatures.

In Guus hebben we een echte partner ontmoet. En niet alleen vanwege zijn uitstekende netwerk, maar ook om hoe hij in het vak staat, vol energie en lekker zichzelf zijnde. What you see is what you get, en zo zijn we zelf ook. "Wij gaan de creatieve geesten in (interieur)architectuur & design helpen zichzelf en hun werk te verkopen."

Meer informatie

Voor meer informatie over dit persbericht bel je met Michael Boud, partner van creatieven.com. Hij is te bereiken op 020 589 1628.