Mindpicnic

creatieven.com blijft vernieuwen. Nu introduceren we de 'mindpicnic', een manier om snel een nieuwe impuls te krijgen in de creatieve processen binnen de eigen organisatie.

We bieden bedrijven de mogelijkheid om met topcreatieven uit de industrie om de tafel te zitten. Tijdens de mindpicnic denken de creatieven met een frisse blik mee over marketing- en communicatievraagstukken en innovatieprocessen. Het doel is om creativiteit te stimuleren en innovatieve oplossingen aan te dragen.

Uit onze pool met creatieven uit verschillende disciplines stellen we, afhankelijk van jouw vraag, een team samen. Dit team oppert tijdens de mindpicinic (ver)nieuwe(nde) ideeën. Deze kunnen variëren van (een nieuwe insteek voor) campagnes, producten en huisstijlen tot evenementen, maar ook product ontwerp en inrichting van de organisatie.

Waarom dit initiatief? Deze tijd vraagt om creatieve geesten. Zij houden je een spiegel voor en komen met nieuwe, verfrissende inzichten, mogelijkheden en oplossingen.

De copyrights van de mindpicnic worden overgedragen aan de opdrachtgever.

Werkwijze

Met mindpicnic biedt creatieven.com een of meerdere brainstormsessies met een strateeg en een of meerdere creatieven. De werkwijze is als volgt:

  • Intakegesprek met een strateeg, kennismaking, bepaling van doelstelling van de sessie en keuze van creatieve specialisten.
  • De brainstormsessie(s) worden volledig verzorgd en gehost op een inspirerende omgeving, desgewenst met catering, vervoer en presentatiemogelijkheden. De sessie neemt naar gelang uw behoefte één of meerdere dagdelen in beslag.
  • Rapportage, verslag en aanbeveling.

Meer weten?

Neem contact op met Jim van Uden (jim@creatieven.com) of bel hem op 020 521 8700.