Over ons

creatieven.com is als bemiddelaar tussen werkgevers en werknemers in creatie en design een puur mensenbedrijf.

Michael op Linkedin Michael Boud (michael@creatieven.com) is als partner verantwoordelijk voor client services. Hij was voorheen onder meer commercieel en inhoudelijk verantwoordelijk voor meerdere websites van De Telegraaf.

Maurice op Linkedin Maurice van Uden (maurice@creatieven.com) gaat over business development, ict en de back office. Eerder werkte hij bij VNU, De Telegraaf en Veronica.

Marcel op Linkedin Marcel Geurtsen (marcel@creatieven.com) is onze financiële man. Hij volgt in deeltijd een studie fiscaal recht.

Maaike op Linkedin Maaike Willems (maaike@creatieven.com) is researcher en werkt ruim 20 jaar in de commerciële hrm-branche. Zij is mede-oprichtster van ons zusterbedrijf pzSearch.

creatieven.com is onderdeel van de Search & Co Groep, een innovatieve groep van recruitmentbedrijven met als gezamenlijke motto 'Intelligentie in recruitment'.

De intelligentie uit zich onder meer in de zelf ontwikkelde methodiek Candidate Experience Marketing®, de exploitatie van eigen job- en nieuwsportals via About Publishers (op basis van de contentq-technologie) en het eigen recruitmentsysteem Recruity.

De in-huis ontwikkelde technologie van Recruity en contentq is verkrijgbaar als open source software.

Het team van creatieven.com met van links naar rechts Michael Boud, Marcel Geurtsen, Maaike Willems en Maurice van Uden.

team