Services

creatieven.com werft en selecteert vaste én tijdelijke professionals in creatie en design. Op deze pagina's vind je meer informatie over alle aspecten van ons werk.

 

Werving & selectie
We zoeken op basis van no cure, no pay de ideale professional.

Uitzending & detachering
Vind de meest geschikte flexibele professional via creatieven.com - op basis van uitzending of detachering.

Interim professionals
Specialistische kennis nodig? Huur via het grootste netwerk van Nederland een interimmer in.

creatieven.com werft en selecteert al sinds 2000 medewerkers voor tal van organisaties. Deze ervaring zetten we ook graag in voor jouw bedrijf.

We hanteren altijd een laagdrempelige aanpak, richting zowel opdrachtgever als kandidaat. Na een briefing waarin de eisen aan de kandidaten worden vastgesteld gaan we voor je aan de slag. Dat doen we volgens de zelf ontwikkelde methodiek.

We werken altijd no cure, no pay en vragen nooit om exclusiviteit. We geloven in de kracht van ons eigen netwerk en willen pas dan worden betaald als we jou adequaat hebben geholpen.

Al ruim 20 jaar een spilfunctie

Omdat we al zo lang een spilfunctie vervullen in de Nederlandse arbeidsmarkt, kennen we de meeste kandidaten persoonlijk. Deze persoonlijke band met de doelgroep biedt nog meer grote voordelen. Zij zijn onze belangrijkste ambassadeurs en helpen ons geregeld met het vinden van latent werkzoekenden of interimmers. Zo bereiken we vrijwel alle interessante kandidaten.