Showcase

De website van creatieven.com wordt goed bezocht door mensen uit het vak. Iedere maand ontvangen we zo'n 30.000 unieke bezoekers.

Om het werk van haar kandidaten onder de aandacht te brengen van opdrachtgevers en collega's, opent creatieven.com haar homepage voor jou! Een goede manier om jouw werk te tonen aan onze bezoekers!

Jouw werk op creatieven.com?

Wil je jouw werk ook tonen aan onze bezoekers? Stuur dan vijf tot tien beelden (jpeg, gif of png) met de afmetingen 1500 x 1000 pixels (liggend) aan redactie@creatieven.com.

Wij plaatsen in ruil voor het gebruik van jouw werk op iedere webpagina van onze site een link naar jouw website, zodat onze bezoekers je makkelijk kunnen vinden. Deze link blijft vanaf dan ook beschikbaar op deze pagina.

Een paar regels, zodat we misverstanden voorkomen: we behouden ons het recht voor om werk zonder opgaaf van redenen te weigeren, het tonen van art work op de homepage van creatieven.com is gratis, er wordt door ons geen vergoeding betaald aan de maker. De inzender van art work garandeert dat hij of zij in het bezit is van de auteursrechten.

Eerder op onze homepage