Persberichten

Samenwerking met DesignConnector

Guus en Michael

AMSTERDAM, 1 oktober 2016 - We starten per direct een samenwerking met het toonaangevende bureau DesignConnector, 'bruggenbouwer zakelijke & creatieve wereld'.

Oprichter Guus van Maarschalkerweerd van DesignConnector heeft een breed netwerk in de wereld van het architectuur, interieur & design. Via deze weg hopen wij meer opdrachten binnen te krijgen voor het invullen van vaste en tijdelijke vacatures in dit segment van de creatieve markt.

Creatieven.com feliciteert Norbert Vermeer met Mercur Award

AMSTERDAM, 14 december 2009 - Norbert Vermeer heeft de prestigieuze Mercur Award gewonnen in de categorie Art Direction. Zijn restyling van het populair-wetenschappelijke maandblad KIJK, een uitgave van Sanoma Men's Magazines, wordt door de jury "gedurfd, goed gelukt en harmonieus aansluitend op de inhoudelijke formule" genoemd.

Creatieven.com opent homepage voor creatief talent

AMSTERDAM, 9 oktober 2009 - creatieven.com, bureau voor werving, selectie en uitzending van professionals in creatieve beroepen en onderdeel van de Search & Co Groep, gaat haar homepage gebruiken als showcase voor creatief talent uit het eigen netwerk.

De site https://creatieven.com wordt goed bezocht. Maandelijks bekijken zo'n 30.000 unieke bezoekers gezamenlijk 80.000 pagina's. Gezien de aard van de site - vacatures in creatie en design - zijn vrijwel al deze bezoekers werkzaam in het vak, als creatief danwel als opdrachtgever.