Creatieven.com opent homepage voor creatief talent

AMSTERDAM, 9 oktober 2009 - creatieven.com, bureau voor werving, selectie en uitzending van professionals in creatieve beroepen en onderdeel van de Search & Co Groep, gaat haar homepage gebruiken als showcase voor creatief talent uit het eigen netwerk.

De site https://creatieven.com wordt goed bezocht. Maandelijks bekijken zo'n 30.000 unieke bezoekers gezamenlijk 80.000 pagina's. Gezien de aard van de site - vacatures in creatie en design - zijn vrijwel al deze bezoekers werkzaam in het vak, als creatief danwel als opdrachtgever.

Daarmee vormt de homepage een mooi platform voor creatief talent. creatieven.com toont daar vanaf nu werk van artists uit haar netwerk. Iedere maand worden maximaal tien werken getoond van één artist. Het startschot wordt gegeven met het werk van freelance ontwerper Jeroen Brinkhuis.

Lees meer over de nieuwe showcase >

Meer informatie

Meer informatie over de inhoud van dit persbericht is te verkrijgen via Maurice van Uden, partner bij creatieven.com. Hij is te bereiken op 020 521 8700 of via maurice@creatieven.com.